iPhone X 炒價預測!iPhone X 炒到 HK$25,000?

| 阿美 | 13-09-2017 04:30 | |

iPhone X、iPhone 8 及 iPhone 8 Plus 已發布,究竟有無得「炒」呢?相信一眾炒家也會關心 iPhone X 回收價,ezone.hk 在 Apple 912 發布會完結後不久,隨即訪問 2 位先達手機店負老闆,了解一下 iPhone X 先達價究竟可以去上到多少「水位」。

去年 iPhone 7 推出,賺超過 200 萬的數碼匯負責人阿勇表示:「iPhone 8 及 iPhone 8 Plus 外形改變唔大,對炒價唔太樂觀,預計 +HK$500 ~ $1,500 左右;iPhone X 就應該去到 HK$20,000(編按:256GB 型號)都唔奇。」

【相關報道】iPhone X 懶人包!2 分鐘看十大賣點

【相關報道】iPhone X 有排炒?職業炒家小炒王:訂到機 All-in

先風數碼負責人阿龍就完全睇好 3 款新機:「因為 iPhone 8 會先 1 個月推出,玻璃面設計夠突出,相信可以炒高 HK$3,000;iPhone X 用嶄新設計,加上強大的軟件支援,令部機錦上添花,炒到 HK$25,000(編按:256GB 型號)以上的機會相當大。」

iPhone X 回收價雖然未正式出爐,但預計 iPhone X 開賣前後就會有較明確的資訊,大家請密切留意 ezone.hk 的報道。

Source:ezone.hk

相關文章

Page 1 of 21